Legyél te is angyal – teljesítheti Maros megyei rászoruló gyerekek kívánságait!

A karácsony öröme mindenkinek jár – ezért hirdettük meg a Legyél te is angyal! jótékonysági akciónkat, melynek során olvasóink rászoruló kisgyerekek kívánságait teljesíthetik. Hétfőn Kovászna megyei, kedden Bihar megyei állami gondozásban élő gyerekek angyalhoz írt leveleit tettük közzé, amelyek közül néhány még teljesítésre vár. Ezúttal a Maros megyei Mezőfülén, családi típusú otthonban élő gyerekek levele érkezett be szerkesztőségünkbe.

Kezdeményezésünkre – Maros Megye Gyermekvédelmi és Szociális Vezérigazgatósága munkatársainak együttműködésével – a mezőfülei családi típusú otthonban nevelkedő gyermekek levelet írtak az angyalnak. Lovacska, színes ceruza, plüssmaci, édesség – néhány apró ajándékkal valóra válthatók az állami gondozásban élő gyerekek kívánságai. Bízunk abban, hogy olvasóink segítenek és idén szebb lehet a gyerekek karácsonya.

Mit kell tennie, hogy angyal lehessen? Ha megvásárolná egy vagy több gyerek ajándékát, jelezze szándékát Facebook-bejegyzésünk alatt kommentben, majd december 18-ig hozza be a meglepetéseket szerkesztőségünkbe (Kolozsvár, Sólyom utca 24/A) vagy a Maros Megye Tanácsának iktatójába (Marosvásárhely, Győzelem tér 1. szám), mi pedig gondoskodunk arról, hogy az ajándékcsomagok időben megérkezzenek a karácsonyfa alá. A csomagra kérjük írják rá a gyerek nevét, illetve életkorát, osztályát.

Amennyiben bármilyen kérdésük van, írjanak nekünk Facebookon, vagy keressék kolléganőnket, Szász Zsófiát a 0723-109-657-es telefonszámon. 

 

 

Kapcsolódók

Kimaradt?