Legyél te is angyal – Bihar megyei rászoruló gyerekek kívánságait teljesítheti!

Legyél te is angyal – hétfőn második alkalommal hirdettük meg jótékonysági akciónkat. Abban bízunk, hogy olvasóink teljesítik egy-egy állami gondozásban élő gyermek kívánságát és ezáltal megteremtik számukra az ünnepet. Bár még keressük az angyalokat néhány Kovászna megyei kisgyerek kívánságához, szerkesztőségünkbe eljutottak a Bihar megyei rászoruló gyerekek levelei is.

Kezdeményezésünkre – Bihar Megye Gyermekvédelmi és Szociális Vezérigazgatósága munkatársainak együttműködésével – családi típusú otthonban nevelkedő gyermekek írtak levelet az angyalnak. Mivel többségében kislányok levele jutott el hozzánk, ezért a kívánságok között gyakran szerepel a hercegnős meséskönyv, a szép ruha, a legó, de van olyan kisgyerek aki az angyalra bízná, mit hoz neki. Bízunk abban, hogy jótékonysági akciónk során olvasóink szebbé varázsolják a rászoruló gyerekek karácsonyát.

Mit kell tennie, hogy angyal lehessen? Ha megvásárolná egy vagy több gyerek ajándékát, jelezze szándékát a Facebook-bejegyzésünk alatt kommentben, majd december 18-ig hozza be a meglepetéseket szerkesztőségünkbe (Kolozsvár, Sólyom utca 24/A) vagy a Bihar Megyei Tanács iktatójába, mi pedig gondoskodunk arról, hogy az ajándékcsomagok időben megérkezzenek a karácsonyfa alá. A csomagra kérjük, írják rá a gyerek nevét, illetve életkorát, osztályát.

Amennyiben bármilyen kérdésük van, írjanak nekünk Facebookon, vagy keressék kolléganőnket, Szász Zsófiát a 0723-109-657-es telefonszámon.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?