Legyél te is angyal – teljesítheti Kovászna megyei rászoruló gyerekek kívánságait!

Legyél te is angyal! Második alkalommal hirdetjük meg jótékonysági akciónkat, melynek során arra kérjük olvasóinkat, váltsák valóra egy-egy állami gondozásban élő gyermek kívánságát és ezáltal teremtsék meg számára a karácsony csodáját.

Kezdeményezésünkre – Kovászna Megye Gyermekvédelmi és Szociális Vezérigazgatósága munkatársainak együttműködésével – a csernátoni családi típusú otthonban nevelkedő gyermekek levelet írtak az angyalnak. Távirányítós autó, labda, kapucnis felső, társasjáték – többek között erre vágynak az állami gondozásban élő gyerekek. Bízunk abban, hogy olvasóink segítenek beteljesíteni a kívánságokat és idén szebb lehet ezeknek a gyerekeknek karácsonya.

Mit kell tennie, hogy angyal lehessen? Ha megvásárolná egy vagy több gyerek ajándékát, jelezze szándékát Facebook-bejegyzésünk alatt kommentben, majd december 18-ig hozza be a meglepetéseket szerkesztőségünkbe (Kolozsvár, Sólyom utca 24/A) vagy a Kovászna Megye Tanácsának iktatójába (Sepsiszentgyörgy, Szabadság tér 4. szám), mi pedig gondoskodunk arról, hogy az ajándékcsomagok időben megérkezzenek a karácsonyfa alá. A csomagra kérjük írják rá a gyerek nevét, illetve életkorát, osztályát.

Amennyiben bármilyen kérdésük van, írjanak nekünk Facebookon, vagy keressék kolléganőnket, Szász Zsófiát a 0723-109-657-es telefonszámon.  

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?