A metálzenekar basszusgitárosa az 51-ik halálos áldozat

Meghalt szerdán annak a zenekarnak a basszusgitárosa, amelynek koncertje közben kitört az eddig 50 ember halálát okozó tűzvész. Alexandru Pascu az 51-ik halálos áldozat. A  Goodbye To Gravity metálzenekarnak már csak a frontembere van életben.

A Mediafax beszámolója szerint a basszusgitáros szervezete röviddel azután adta fel a küzdelmet, hogy Bukarestből egy franciaországi klinikára szállították. A Floreasca Kórház szóvivője szerint a sérült zenészt szállító repülőgép koradélután szállt fel a fővárosból. Hozzátartozói korábban Németországba szerették volna szállíttatni Pascut, az orvosok végül Franciaország mellett döntöttek.

Mint ismert, a Goodbye to Gravity zenekar két gitárosa október 30-án halt meg, röviddel a Colectiv klubban történt tragédia után. Az együttes dobosa kedden veszítette életét. Az énekest, Adrian Galuțot november 7-én egy hollandiai kórházba szállították. Ez volt a zenekar utolsó fellépése (a felvétel a tragédia estéjén készült): 

A bukaresti tűzvész 71 sérültjét még kórházban ápolják, 17-en közülük válságos állapotban vannak – tájékoztatott szerdán az egészségügyi minisztérium.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?