FRISSÍTVE - Túllépte a 200-at a koronavírus romániai halálos áldozatainak a száma

FRISSÍTVE - Összesen tíz fertőzött halálát jelentette szerdán a Stratégiai Kommunikációs Csoport, ezzel 207-re nőtt a koronavírus romániai áldozatainak a száma Romániában.

FRISSÍTÉS 2: Újabb két romániai koronavírusos fertőzött halálát jelentette szerda délelőtt a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS), ezzel 207-re emelkedett a halálos áldozatok száma. Egy 67 éves Hunyad megyei férfi kedden halt meg, egy 63 éves Fehér megyei férfi pedig szerdán. Mindkettőjüknek voltak más egészségügyi problémái is.
FRISSÍTÉS1: Újabb két koronavírussal fertőzött személy halt meg Romániában, ezzel 205-re nőtt a COVID-19 halálos áldozatainak száma. Egy 90 éves, Fehér megyei férfi, és egy 67 éves, Botoşani megyei nő halt meg, mindketten több más betegségben is szenvedtek.

Közöttük van az 53 éves, Suceava megyei férfi mentős is, aki a vírus első áldozata az egészségügyi dolgozók közül, és akinek a halálhírét már kedd este közölte az egészégügyi minisztérium. A további áldozatok: egy 61 éves, Maros megyei nő, egy 38 éves, Konstanca megyei nő, egy 90 éves, bukaresti nő, egy 57 éves, bukaresti férfi, és egy 76 éves, bukaresti nő. A mentősnek és a 38 éves nőnek nem voltak egyéb betegségei, a többiek több más kórban is szenvedtek.

A romániai koronavírus-járvánnyal kapcsolatos hírfolyamunkat itt találja

(Nyitókép forrása: IGSU)

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?