FRISSÍTVE - Kétezernél többen vannak önkéntes karanténban Bihar megyében

Bihar megyében jelenleg öt koronavírusos-esetet tartanak nyilván, nőtt az önkéntes karanténban lévők száma. Az elmúlt 24 órában 24 negatív teszteredmény érkezett vissza a megyébe, tájékoztatott a Bihar megyei Közegészségügyi Igazgatóság.

FRISSÍTÉS: Bihar megyében 2228-ra nőtt az otthoni karanténban lévők száma,1185-en az általuk kitöltött kérdőívek nyomán kerültek oda, 1043-an az ő hozzátartozóik. Intézményes karanténban továbbra is 74-en vannak a Bihar megyei Közegészségügyi Igazgatóság 15 órai adatai szerint.

Intézményes karanténban 74-en, kórházban 31-en vannak a szombat reggeli adatok szerint. Önkéntes karanténban 2014-en vannak, 1153-an az általuk kitöltött kérdőívek nyomán, 951-en az ő hozzátartozóik.

Az ebihoreanul.ro portál információi szerint két férfi és egy nő szervezetében mutatták ki a vírust, mindhárman Bihar megyeiek. Egy férfi és egy nő március 13-án, a második férfi pedig 4-én érkezett haza Olaszországból, érkezésük óta intézményes karanténban voltak.

A portál beszámolója szerint ugyanakkor az első Bihar megyei beteg, a 49 éves nő mindhárom családtagjának negatív lett a teszteredménye.

A romániai koronavírus-helyzettel foglalkozó hírfolyamunkat itt találja.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?