FRISSÍTVE - Elmarad a Gyergyói-medence egyedi autós koncertje

FRISSÍTVE - Július 25-én különleges zenei rendezvényre kerül sor a Bucsin alatti Borzont Fogadó területén. A gyergyószentmiklósi Ice Flora Foundation a Gyergyószárhegyi Kulturális és Művészeti Központtal valamint a Gyergyószentmiklósi Művelődési Központtal társszervezésben egy, a környéken még nem látott koncepciójú, autós koncertre hívja a feltöltődni, bulizni vágyókat. 

A gyergyói-medencei közösség szervezésének köszönhetően olyan fellépők dalai törik meg a több hónapos csendet, mint a magyarországi Bohemian Betyars, Szabó Ádám és a yesyes zenekar valamint a gyergyószentmiklósi No Sugar. Az est folyamán továbbá a Pittyes 2es és Gyufa humoros paródiáikkal szórakoztatják majd a közönséget, közölték a szervezők, akik szerint a koncert „garantáltan jobban fog szólni, mint a rádió”, még az autók biztonságában is.

Jegyek elővételben megvásárolhatók online, minden autónak csupán egy belépőt kell kiváltania, amelynek ára szektoroktól függően 30 vagy 50 lej/autó. A szervezők az eseményre önkéntesek jelentkezését is várják különböző szervezői feladatokra. Az ezzel kapcsolatos információk a Facebook-oldalukon találhatók.

FRISSÍTÉS: A rendezvény elmarad

A július 15-én hatályba lépő magyarországi járványügyi korlátozások miatt a TeliTank autós koncert két fellépője, a Bohemian Betyars valamint Szabó Ádám és a yesyes sajnos nem tud eleget tenni a meghívásnak. Hosszú mérlegelés és egyeztetések után a koncert szervezői végül arra a döntésre jutottak, hogy beláthatatlan időre elhalasztják a július 25-ére tervezett rendezvényüket, közölték.

A szervezők ugyanakkor felhívják a figyelmet, hogy a TeliTank autós koncert csak egy első találkozás lett volna a közönséggel, ezért érdemes továbbra is figyelni, követni az EgyFeszt weboldalát és Facebook-oldalát, hiszen ahogyan ígérik: „lesznek még meglepetések a jövőben”. 

Azok számára, akik már megvásárolták a jegyüket, a bilete.ro a belépő értékét a napokban visszatéríti.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?