Magyarok is voltak a kigyulladt dubaji szállodában


-A A+Magyarok is voltak abban a 64 emeletes hotelben, amely szilveszter előtt nem sokkal gyulladt ki Dubajban - olvasható a tenyek.hu oldalán. A lángok a 17. emeleten csaptak fel, az emberek pánikba esve menekültek a hotelből.

A Tényeknek nyilatkozott egy Dubajban élő magyar férfi, Cserne Balázs, aki elmondta, őket egy barátjuk hívta fel, hogy jól vannak-e, tőle tudták meg, hogy ég a belvárosi hotel. Ők is látták a hatalmas füstöt, amely belepte az egész várost. Elmondta, hogy rengetegen voltak a környéken, akik mind az újévi tűzijáték miatt jöttek.

Jó néhány magyar házaspárról kiderült, hogy foglalt szobát, vagy esetleg az ottani éttermekben foglalt asztalt, hogy onnan tekintse meg a tűzijátékot, de mindenkit biztonságban kimenekítettek - mondta a férfi a Tények riporterének.

Hozzátette, a hatóságok kizárták, hogy terrortámadás vagy szándékos gyújtogatás történt a hotelben. A szállodának csak az egyik oldala égett ki, amit szerinte fel fognak újítani.

A kiégett hotel környékét teljesen lezárták. Tűzoltók jelenleg is dolgoznak az épületen, amelynek egy része elázott oltáskor, egy másik része pedig még mindig füstöl, két nappal azután, hogy kigyulladt. 

HIRDETÉSEZT OLVASTA MÁR?

X