Nemzetközi szépségversenyen nyert díjat a gyimesközéploki Blága Tünde

A gyimesközéploki Blága Tünde korábban már nyilatkozott portálunknak a szépség titkairól, a modellkarrierjéről és tapasztalatairól. A fiatal lány az idén Tajvanon képviselte Magyarországot, ahol elnyerte a Global Charity Queen verseny Miss Charity díját. Élményeiről mesélt nekünk.

Melyik kislány nem álmodozott már arról, hogy körülötte forog az egész világ, sminkelik, selymes ruhákba öltöztetik, sürögnek-forognak körülötte? Mindez lassanként megvalósult Blága Tünde életében, megfűszerezve kitartással, kemény munkával, hiszen ez a szakma nem olyan könnyű, mint amilyennek elsőre hinné az ember.

„A tajvani szépségverseny nagyon nehéz volt, rengeteg programon vettem részt, alig volt időm pihenni. Egy világverseny nagyon komoly feladatokkal jár, hisz minden amit teszel és mondasz, azt egy ország nevében teszed” – kezdte a 22 éves lány. Mint elmondta, minden estén, amelyet a versenyen töltött el, bizakodva, elégedetten hajtotta álomra a fejét, bebizonyítva saját magának, hogy jól teljesített. A tajvani verseny alapja a jótékonyság volt, ami már önmagában is nagyobb feladatnak bizonyult, mint egy hétköznapi verseny.

„Minden napot úgy kezdtem, hogy arra gondoltam: bárcsak én nyerném meg ezt a versenyt. Programokat kellett szervezni időseknek, gyerekeknek, amelyen főztünk is, ezekben sikerült jól teljesíteni. Gyakran előfordult, hogy a lányok, akikkel együtt szerepeltem, meglepődtek, hogy milyen gyorsan feltalálom magam”– nyilatkozta Tünde, bizonygatva, hogy a szépségversenyeken nem csak a külső számít.

Az események szervezése mellett a megmérettetésen smink nélkül is szerepelni kellett, és Tünde kitűnt a többi lány közül. „Úgy érzem, mindenre fel voltam készülve. Arra is, hogy esetleg nem én fogok nyerni" – mondta a fiatal modell. Szavai szerint amikor kimondták a Miss Charity első és második udvarhölgyének a nevét, már el is veszítette a reményt, lemondott a győzelemről. Aztán közölték hogy a nyertes Magyarország. "Csak álltam szótlanul, a többi lánynak kellett engem figyelmeztetnie, hogy magamhoz térjek. Teltek a percek, és lassan tudatosult bennem, hogy én nyertem. Hihetetlenül boldog voltam” – idézte fel Tünde.

A versenyeken szereplés mellett Tünde folyamatosan dolgozik, egyetemre jár, az élet minden területén próbál fejlődni. Egyik régi álma vált valóra, amikor nemrégiben saját tapasztalatairól, a modellszakma fortélyairól oktathatott fiatal lányokat. „A modellfelkészítőm azért jött létre, hogy segítsek más lányoknak, akiket érdekel ez a szakma, vagy csak egyszerűen önbizalom-hiányosak. Annak idején, amikor elindultam a pályámon, nagyon nehéz volt, mert senki nem segített, nem kaptam tanácsot, mindent magamnak kellett kitapasztalnom”– indokolta a modellfelkészítő indítását Tünde. 

„Szeretnék a közeljövőben jótékonysági programokat szervezni, folytatni az oktatást, úgyhogy közben én is erősödjek. Intenzíven tanulom az angolt, folytatom az egyetemet. és még több világversenyen szeretnék részt venni” – zárta gondolatait a Global Charity Queen idei győztese.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?