Újabb fotók jelentek meg a zárt térben dohányzó Ludovic Orbanról

Nemcsak a születésnapján dohányzott zárt térben Ludovic Orban. A Facebookon újabb fotók jelentek meg, amelyeken a miniszterelnök a kormánypalotában cigarettázik – írja a Libertatea.

Csupán két nap telt el azóta, hogy Ludovic Orbanról nyilvánosságra került egy fotó, amelyen a miniszterelnök oldott hangulatban dohányzik egy irodában, néhány miniszter és alkoholos italok társaságában. A kormány szombaton közölte, a kormányfőt összesen 3 ezer lejre bírságolták meg zárt térben való cigarettázás és a maszkviselés elmulasztása miatt. Két miniszterre és három kormánytagra is bírságokat róttak ki.

Vasárnap délután Cristian Vasilcoiu, Olguța Vasilescu PSD-s politikus egykori tanácsadója két újabb fotót osztott meg Facebook-oldalán, „dohányozni a kormány üléstermeiben is lehet” – írta a képhez az egykori újságíró. A Libertatea érdeklődésére Cristian Vasilcoiu elmondta, egyik forrásától kapta a fotót. „Azt nem tudom pontosan, mikor készült a kép, de világos, hogy az utóbbi időben, hiszen látszanak a maszkok” – nyilatkozta, hozzátéve: aki küldte a képet, meg akarta mutatni, hogy a pénteken nyilvánosságra került fotó nem egyedi eset.

Cristian Vasilcoiu a nap folyamán még több képet is közzétett a Facebookon a zárt térben dohányzó miniszterelnökről. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?