Krebsz János: HAARP

Magyarország a HAARP célkeresztjében (beigazolódott "összeesküvéselmélet")

„HAARP – Istent játszva. Vajon a globális problémák nem-e mesterségesek?" (sic)

Ha valaki eddig kételkedett volna, akkor itt az egységes magyarázat mindenre: a globális felmelegedésre, az elsivatagosodásra, a felhőszakadásokra, az árvizekre, a nyári szárazságokra, a földrengésekre, a Coloradó-bogarak ritkulására, sőt a világban mérhető hülyeség fokozódására is. Ugyanis egyszerűen az történik, hogy itt célkeresztbe vesznek és összesugaraznak bennünket a Kárpát-medencében, jól kipusztulunk, és akkor betelepítik itt ezt a kultúrbölcső - szívcsakra tájat zsidókkal, és nekünk annyi.

Mindez, tudjuk, kiknek a tőkeerős kezében van, megvették a médiát is, és kipusztításunk előtt a módszeres elbutításunk is folyamatban van. A fent idézőjelbe rakott hosszú címek (kerengenek az Interneten) is jelzik a globális folyamatok eredményét: százezrekhez eljut az információ, s a közzétevő nem csak a folyamatokat mutatja be, hanem saját személyiségének alapvonásait is.

A megosztott szövegek képes illusztrációkat is tartalmaznak. Magyarország műholdképe az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapjáról, ahol elnézést kérnek, hogy éppen nem tekinthetünk le magunkra odaföntről, s valaki elmentette a percekkel azelőtt még megvolt képet.

A Kárpát-medence körül egy szabályos kék, kristályszerű kör látható. A bizonyíték, amit eltüntettek! Hozzászólnak cipőipari szakemberek és botcsinálta meteorológusok, tanulságos olvasgatni, hogy a település fölött elszálló repülők és a csapadék között összefüggéseket találnak, s elsikkad valamelyik hozzászóló, aki közzéteszi, hogy üzemzavar idején a radarok ilyenféle képet küldenek.

A HAARP a High Frequency Active Auroral Research Program, vagyis a Magasfrekvenciás Aktív Sarki Fény-kutató Program. Az USA-nak van Alaszkában ez az intézménye, a fényképek meglelhetők az interneten, egy erősen bekerített 30 hektáros villanytelep – kinézetre. A hétköznapi józan ész sem hajlandó elhinni, hogy a sarki fény tanulmányozásáról van itt szó, s rengeteg találgatás övezi a tudományos/katonai objektumot. Hogy - szólnak a konteók - képesek befolyásolni az időjárást, fölrengést tudnak előidézni, hatalmas modern fegyverként bevethető az itt előállított sugár, frekvencia, akármi, vagy az emberek agyi hullámait tudják átformálni....

Mindegyik jól hangzik, csak a fegyelmezett továbbgondolás rögvest akadályokat talál. Ha csodafegyver, akkor az USA miért nem veti be, mondjuk, Afganisztánban, ha az időjárást tudják alakítani, akkor miért nem előzik meg a hurrikánokat, árvizeket legalább otthon, ha az emberi elmékre tudnak hatni, akkor miért nem alkalmazzák a terroristák, csempészek, illegális bevándorlók stb. ellen?

Avagy (és ez a jelen cikkünk tárgya), annyira zseniálisan alkalmazzák a világméretű (aljas, cionista, kapitalista, banktőkés) összeesküvés résztvevői, hogy mi semmit sem látunk a folyamatokból, a hurrikánok, hóviharok, felhőszakadások, földrengések mind irányított, megtervezett folyamatok, világméretű népbutítással és fedősztorikkal jól terepszínűre satírozva.

Mi azt hisszük balgatagon, hogy választjuk a politikusainkat, hogy szenvedünk oktalanul a globális folyamatoktól, és azt a műsort nézzük a televízióban, amit kiválasztottunk a kínálatból. Pedig nem.

Még szerencse, hogy vannak éles látású, éber honfitársaink, akik összerakják a mozaik-darabkákat, gyanakvóak a végtelenségig, és megosztják velünk az okosságot. Mert abban a butításban tényleg van valami...

Kimaradt?