Mellvillantással „fizethetnek” a nők egy kocsmában


-A A+Meglehetősen gusztustalan és szexista módon "fizethetnek" egy amszterdami kocsmában, a Café Ruigban a nők: mostantól a mellük megmutatásával is fizethetnek a sörért, "köszönhetően" azoknak, akik megalkották a Titcoin nevű valutát.

A nők felhúzzák a pólójukat, a csapos lefotózza és feltölti a Titcoin oldalára a képet, a nők megkapják a sörüket, a kocsma pedig később a Titcoinokért valódi pénzt az applikáció készítőtitől.

A képek (amelyeken állítólag az arcok nem, csak a mell fog látszani) aztán különböző pornóoldalakra kerülnek fel, mint user generated content, mert az amatőr mellek az egyik legkeresettebb kategória ezeken az oldalakon. A tervek szerint nemcsak kocsmákban, hanem az élet minden területén használni lehet majd a Titcoint, legyen szó netes vásárlásról, utcai, kamerával ellátott automatákról, szépségápolási termékekről stb. – írja a Kreatív Online.

Update: minden jel szerint a videó átverés, a Pornhub pornószájt viccesnek szánt reklámjáról van szó csupán. A Titcoin viszont - a Wikipédia szerint - valóban létezik.

HIRDETÉSKapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X