Sportrendezvények miatt korlátozzák a forgalmat a Transzfogarasi-úton

Pénteken 12.30 és 15 óra között lezárják a Transzfogarasi-út alagútját a Sibiu Cycling Tour 2018 kerékpárverseny miatt – közölte a közúti infrastruktúrát kezelő országos vállalat (CNAIR).

A kerékpárverseny a közúti forgalom korlátozásával jár Kercisóra (Cârţişoara) és a Bâlea-tó között is – figyelmeztetnek a hatóságok.

„Felhívjuk az említett útszakaszon közlekedők figyelmét, hogy az utóbbi időben medvék jelentek meg az úttest közelében. Azt tanácsoljuk, hogy ne közelítsenek az állatokhoz, és azonnal értesítsék a hatóságokat a nagyvadak jelenlétéről” – kéri még a CNAIR a Transzfogarasi-úton közlekedőket.

A forgalomkorlátozás jövő hétig tart

Az Argeş megyei rendőr-főkapitányság közölte: péntektől július 11-éig korlátozzák a közúti forgalmat a Transzfogarasi-úton (7C jelzésű országút) sportrendezvények lebonyolítása miatt.

Július 9-10-én 9 és 13, majd 14 és 18 óra között szintén lezárják az utat a forgalom elől a Vidraru-gát és Kercisóra között autóverseny miatt. Július 11-én ugyanezekben az időintervallumokban Kercisóra és a Bâlea-alagút között szintén forgalomkorlátozás lép érvénybe a sportrendezvény miatt.

(Címlapfotó forrása: Nyugati Jelen)

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?