Rekesz sörrel érkezett a PSD székhelyére egy taxis, aki elveszített egy fogadást Dragnea ellen

Egy rekesz sörrel érkezett a Szociáldemokrata Párt (PSD) székhelyére az a férfi, aki elveszített egy fogadást Liviu Dragnea ellen. Bogdan Lungu galaci taxisofőr azt mondta, hogy betartja adott szavát, azért érkezett a PSD székhelyére. 

"Mit mondjak? Tartsa be a szavát, de ne abban a stílusban, ahogy eddig, ő is tartsa be, a kormány és mindenki" - válaszolta arra a kérdésre, hogy mit fog mondani Dragneának. Lungu kihangsúlyozta, nem fog miccset enni Dragneától. "Nem fogom megenni az ő miccsét, sem az alamizsna-, sem a kampánymiccset nem szeretem. A fogadás úgy szólt, hogy én hozom a sört, ennyi" - nyilatkozta a taxisofőr. 

A férfi hozzátette, hogy egy sört megiszik. Elmondta, Galacról érkezett, de Bukarestben szerezte be az italt. 

Dragnea és Lungu a székhely udvarán található filagóriában foglaltak helyet, elszívtak egy-egy cigarettát és elfogyasztottak egy pohár sört, de Bogdan Lungu bejelentette, hogy nem eszik miccset. A taxis hozzátette, hogy nem PSD szimpatizáns, de ismét fogadást kötött Dragneával, hogy a jelenlegi kormány 2020-ig nem ad át újabb 150 kilométer autópályát. A PSD-elnök cáfolta felvetését, szerinte annál több kilométert sikerül átadniuk. 

A férfi azt állította, hogy külföldi szabadságát halasztotta el, hogy betartsa a fogadást. 

"Sok üzenetet kaptam, hogy a Konstanca-Bukarest autópályán a tengerről hazautazó emberek nem tudják SMS-en keresztül kifizetni a feteşti-i híd díját, mert nem működik a rendszer. Szerintem elfogadhatatlan, hogy egy ilyen forgalmas napon gond legyen a fizetéssel" - írta Dragnea május 1-jén a Facebookon.

A kommentelők közül egy férfi azt írta, hogy ad egy rekesz sört, ha valóban Liviu Dragnea válaszol az üzenetekre. 
 

Kimaradt?