A pályaválasztás és a tehetséggondozás dilemmáját beszéli ki a Pedagógus Fórum

Pedagógusokat, szülőket és diákokat is megszólít, a Kolozs Megyei Ifjúsági Fórum (KIFOR) és a Magyar Ifjúsági Központ (MIK) legújabb Pedagógus Fóruma. Ezúttal Zeiteler Ádám tart előadást Kolozsváron a pályaválasztás és a tehetséggondozás dilemmája a Z generációban témában.

Az érdeklődők május 23-én, 18:00-tól a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem kolozsvári karán vehetnek részt a Zeitler Ádám, közgazdász, oktatási szakértő és Milestone Intézet alapítójának az előadásán, melynek címe az Agyonnyomott generáció, avagy a pályaválasztás és a tehetséggondozás dilemmája a Z generációban.

A részvétel ingyenes, az érdeklődőknek mindössze ezen a regisztrációs íven kell jelezniük részvételi szándékukat.

A szervezők interaktív és nem csupán szakmai előadás révén világítanak rá arra, hogy egy diákban, hogyan lehet tudatosítani, hogy igenis képesek tenni a jövőjükért és alakítani a társadalmat, amelyben élnek, valamint mit kell tenni azért, hogy sikeres, innovatív és önálló egyének váljanak belőlük. A fórum meghívottja ezért is esett Zeitler Ádámra, a Milestone alapítójára, mert ők oktatási programjaikkal a kiválóságra törekszenek, a tanításban innovatív módszereket alkalmaznak, a diákok által szervezett társasági életben pedig teret engednek az önálló kezdeményezéseknek.

A fórum keretén belül a pedagógusoknak lehetőségük van egy nem kimondottan oktatási környezetben, a szakmai előadások, beszélgetések révén fejlődni és továbbtanulni. A fórummal a cél, hogy újragondoljuk az oktatás szerepkörét és annak feladatait.

További információk a Kolozs Megyei Ifjúsági Fórum és az esemény Facebook-oldalán találhatók.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?