Szülők, figyelem! Lejár az oktatási támogatás pályázási határideje

Hamarosan lejár a Szülőföldön magyarul program 2017/2018-as évének leadási ideje. A pályázási irodában március 14-ig fogadják az igényléseket a postai bélyegző dátuma szerint.

Hétfői közleményében a pályázási iroda felhívta az új igénylők figyelmét arra, hogy ha nincs és nem is volt soha OTP bankszámlájuk, nem kell nyitniuk egyet. Ha a támogatást megítélik nekik, akkor az OTP Bank automatikusan számlát nyit és bankkártyát állít majd elő a nevükre, és értesítést fognak kapni irodától, hogy hol és mikor vehetik azt át.

Ugyanakkor kérnek mindenkit, hogy ha több gyermek után igényelik a támogatást minden gyermeket egy igénylőlapra tűntessenek fel és egyazon borítékban küldjék a mellékletekkel együtt. Ha valaki véletlenül kifelejt egy dokumentumot az igénylési csomagból, és észreveszi a mulasztást a hiánypótlások időszaka előtt, akkor azt egy borítékban elküldheti a pályázati iroda címére.

Ha a pótolandó dokumentum iskolai igazolás, kérik vagy a szülő, vagy a gyermek személyi számát (CNP) ráírni a hátoldalára a könnyebb azonosítás végett. A borítékra írják rá: hiánypótlás.

Kérdéseikkel forduljanak a pályázati irodához a 0266-244 450 telefonszámon. Figyelembe véve, hogy az igénylések teljes feldolgozottságára csak hónapok múlva lehet számítani, arra nem tudnak válaszolni, hogy megérkezett-e a pályázatuk, de bármilyen más kérdésre útbaigazítással szolgálhatnak.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?