Patriárkia: nem maszturbált, hanem vakarózott órán az ortodox vallástanár

Nem önkielégített, hanem az ágyékát vakarta a kiskapusi ortodox vallástanár, akit egy filmfelvétel alapján azzal vádolnak, hogy maszturbált óra közben – nyilatkozta pénteken az ortodox pátriárkia szóvivője az Europa FM-nek.

„Nem követte el azt az obszcén gesztust, amivel vádolják” – jelentette ki Vasile Bănescu. Hozzátette: ennek ellenére a pópa többé nem tart vallásórákat, mert az oktatási miniszter felszólítására távozott a tanügyből.

A PRO TV szerint a diákok is védelmükbe vették a tanárt, az iskola vezetősége pedig szintén kiállt mellette, arra hivatkozva, hogy egy orvosi kezelés mellékhatása váltotta ki a férfi vakarózását. „Az első padban ülő két diák is azt mondta, szó sincs arról, hogy önkielégített volna. A tanárnak kiújult egy rákos megbetegedése, kezelés alatt áll” – nyilatkozta a kiskapusi szakközépiskola egyik pedagógusa.

Mint ismert, a kiskapusi tanár furcsa viselkedését egy tizenkettedikes tanítványa filmezte le óra közben. A telefonnal készített felvételeket meglátva a diák anyja előbb az osztályfőnököt, majd a rendőrséget is értesítette az esetről. Az ügyben a tanfelügyelőségen és az erdélyi ortodox egyházmegyén kívül a rendőrség és a medgyesi törvényszéki ügyészség is vizsgálódni kezdett.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?