Mutass jó példát: lezárult az Arad és Temes megyei jelölés

Immár hetedik ciklusát zárja a Nőileg magazin Mutass jó példát! programja, amelyre októberben Arad és Temes megyéből lehetett példaképeket jelölni. A két megyéből összesen 36 jelölőlapot küldtek be, 32 jelöltre. Közülük választja ki a zsűri Arad és Temes megye példaképét, valamint a második és a harmadik helyezettet. A győztessel a Nőileg január–februári összevont lapszámban készül címlapinterjú.

Ezúttal is számos helyről, nevezetesen Aradról, Temesvárról, Újszentesről, Tornyáról, Székelyudvarhelyről, Nagyszentmiklósról, Zimándközből, Maroshévízről, Nagyváradról, Sepsiszentgyörgyről és Szamosújvárról küldtek javaslatot. A példaképjelöltek lakhelyük szerint Aradon, Temesváron, Lugoson, Nagyszentmiklóson, Kisiratoson és Újszentesen élnek, foglalkozásukat tekintve van köztük vállalkozó, óvónő, állatorvos, pedagógus, lelkész, órás, ellenőr, jogász, néptáncoktató, ügyvéd, fordító, logopédus, rendezvényszervező, orvos és projektvezető is.

A jelölők által kiemelt jellemvonásaik a kitartás, a gerincesség, az aktív közösségi szerepvállalás, a hivatástudat, az áldozatkészség, a segítőkészség és az igazságosság. A zsűri elkezdte a jelölések elbírálását, a győztesek nevét januárban közöljük.

A Mutass jó példát! program utolsó előtti jelölési ciklusa a Szatmár megyeieket szólítja meg, itt november 13–26. között zajlik a jelölés.

Kapcsolódók

Kimaradt?