A Maros Megyei Klinikai Kórházban is károkat okozott a vihar

A Maros Megyei Klinikai Kórház három épületében is károkat okoztak a vasárnap esti viharban kidőlt fák - közölte hétfőn az egészségügyi intézmény vezetősége.

Egy kidőlt fa megrongálta a tüdőgyógyászati klinika egyik gázvezetékét, egy alkalmazottnak a kórház udvarán leparkolt járművét, illetve leszakította az internet- és telefonkábeleket. A kórház vezetősége szerint két órán belül mind a gáz-, mind a telefon- és internetszolgáltatás helyreállt.

A bőrgyógyászati klinika épületénél egy áramelosztó szekrényt rongált meg egy kidőlt fa. Azóta az áramellátást helyreállították, és a nap folyamán megjavítják a meghibásodott áramelosztót.

A gyermekgyógyászati osztály épületében szintén az internet- és telefonkábelek sérültek meg. Előbbi problémát megoldották, és a nap folyamán várhatóan a telefonszolgáltatás is helyreáll - áll még a kórház vezetőségének közleményében.

Marosvásárhelyen 12 fát döntött ki a vasárnap esti vihar. A kicsavart fák négy autóban okoztak kárt, egy kidőlt oszlop pedig további két járművet rongált meg. Emberáldozatot nem követelt a vihar.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?