Elveszítette egyik szemét, gyűjtenek egy csíkszeredai fiatalembernek

A csíkszeredai Tulit Tibornak gyűjtenek adományokat, miután elveszítette egyik szemét. Kis összegre, 500-1000 lejre van szüksége a műszem beszerzéséhez.

Egy Facebook-bejegyzésben tudtuk meg, hogy "Sajnálatos módon,Tibikenek szemműtétet kellett végezzenek, mert daganat volt a szemében, és igy a szemét is el kellett távolitsák sajnos...Segítsünk mindannyian, amennyivel tudunk neki, hogy tudjanak műszemet venni neki...Hozzászólásban található meg a bankszámlaszám, amire bármennyi kis segitséget elfogadnak!!"

A még kórházban fekvő Tulit Tiborral felvettük a kapcsolatot, aki arra kért, Görbe Zoltánt keressük meg, azt a "jóbarátot", aki elvitte őt a Debrecenbe, műtétre. Görbe Zoltán elmondta, már nem tudtak segíteni Tulit szemén, mert túl nagy volt a daganat. A későbbiekben megvizsgálják, hogy szükség van-e további beavatkozásra.

Görbe beszélt arról is, hogy Kedves Hanga orvosnő és a helyi katolikus plébánia segítettek a fiatal férfin, akinek a továbbiakban egy műszemre van szüksége, ehhez pedig egy 500-1000 lej közötti összegre. Görbe Zoltán elmondta, Tibor korábban a Csíki Hírlapnál dolgozott mint lapkihordó, ahonnan állítólag távoznia kellett, így most munkanélküli. (FRISSÍTÉS: Megkeresésünkre a Csíki Hírlapnál elmondták, Tulit jelenleg is alkalmazásban van az Udvarhelyi Híradó Kft.-nél.)

Tibor bankszámlaszáma, amelyre támogatást lehet küldeni: RO77BRDE210SV48552312100.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?