Lakhatási támogatás kapnak a Szatmáron és környékén dolgozó fiatal orvosok

Pályázatot hirdet a marosvásárhelyi Studium-Prospero Alapítvány a Szatmárnémetiben dolgozó szakorvosoknak, gyógyszerészeknek valamint művészeti területen dolgozó fiatal szakembereknek három darab kétszobás (69 négyzetmétere) és a három darab egyszobás (39 négyzetméteres) lakás elfoglalására a Szatmárnémeti Studium Szolgálati Lakások épületegyüttesben, amely Szatmárnémetiben az Eugen Ionesco utcában épült a Bethlen Gábor Alap és a Nemzetpolitikai Államtitkárság támogatásával.

A lakhatási támogatás két évre pályázható, egyszeri meghosszabbítással.

A pályázáshoz szükséges dokumentumok:

  • felvételi kérelem (kitöltött formanyomtatvány, amely letölthető innen)
  • munkahelyi igazolás
  • kézzel írt indoklás az alapítvány kuratóriumának címezve, amelyben szerepel, hogy miért van szükség a lakástámogatásra, milyen távlati tervei vannak
  • önéletrajz
  • személyi igazolvány másolata
  • bizonylat az utolsó két havi fizetésről 
  • a pályázó házastársának/élettársának/más családtagjának (akivel beköltözne) személyi igazolvány másolata és önéletrajza

A pályázás határideje 2017 augusztus 25, 15:30. Az alapítvány arra kéri a pályázókat, hogy pályázati iratcsomót személyesen adják le az érdeklődők, vagy küldjék el postán, illetve futárszolgálattal a Studium-Prospero Alapítvány Központi Hivatalba (540066 Marosvásárhely, Gen. Gheorghe Avramescu utca, 11. szám). Érdeklődni az office@studium.ro e-mail címen és a 0730-627.439 telefonszámon lehet.

A pályázatokat benyújthatják azok a szakvizsga előtt álló rezidens orvosok is, akik a közelgő szakvizsgájukat követően állással rendelkeznek Szatmárnémeti bármelyik állami egészségügyi intézményében, vagy családorovosként fognak dolgozni Szatmárnémetiben vagy valamelyik környező faluban.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?