Magyarszováton tartott terepszemlét Vákár István

Vákár István, Kolozs Megye Tanácsának alelnöke hétfőn Magyarszovát községbe látogatott, ahol az aranykuti út munkálatainak stádiumát tekintette meg.

A helyieknek kiváltképpen fontos ez az útszakasz, ezért is vállalta a megyei önkormányzat, hogy pénzt utaljon ki erre a munkálatra. Vákár István elmondta, hogy fejlett infrastruktúra nélkül egy közösség nem lehet erős. „Az elkövetkezendő négy évben is nagy hangsúlyt fektetünk az infrastruktúrára. Gyorsítanunk kell a közművesítést, a Kolozs megyei közüzemi szolgáltatások fejlesztését, különös tekintettel a vidéki települések úthálózatára” - tette hozzá, a Kolozs megyei tanács alelnöke.

A munkálatok szemügyre vétele mellett a választópolgárokhoz is ellátogatott a megyei tanácsos. „Fontos számunkra az, hogy milyen problémákkal küzdenek a megye magyar lakosai. Mi megoldásokat keresünk ezekre a problémákra. Olyan megoldásokat, amelyekkel teljesen megoldunk egy-egy problémát, vagy legalább enyhíteni tudunk rajta. Fontos a lépésről-lépésre való építkezés. Nem hagyhatjuk, hogy a gyors munka a minőség kárára legyen” - fejtette ki Vákár István.

Kapcsolódók

Kimaradt?