Hannoverben műtik az agydaganatos gyergyóújfalvi lányt

Kedden műtik Hannoverben azt a 26 éves, agytörzsi daganattal diagnosztizált gyergyóújfalvi lányt, akin nagyszabású Facebookos összefogással segítenek a beavatkozáshoz szükséges pénzadományok összegyűjtésében. Az ötvenezer euróba kerülő beavatkozás költségeinek előteremtéséhez jelenleg is zajlik a gyűjtés.

„Kedves támogatók, Csilla szerencsésen megérkezett Hannoverbe, sikeresen bejelentkezett az INI klinikára. Nektek köszönhetően a lehető legjobb kezekben van” – adja hírül a gyergyóújfalvi Ferenczi Csilla megsegítésére létrehozott egyik facebookos oldalon egy hozzátartozó. Mint jelzi: sikerült elvégezni a szükséges kivizsgálásokat, amelyeket kedd reggel még kiegészítenek, és várhatóan nemsokára elkezdik a sorsdöntő beavatkozást. „Addig is erőt ad neki az, hogy látja az itthoni eseményeket, amelyeket érte szerveztek. Szorítsunk neki együtt az elkövetkező napokban!” – írta.

Ugyancsak itt értesíti a közösséget egyik szervező, hogy a múlt hétvégén szervezett Jótékonysági sporthétvége Csilláért! rendezvény-sorozaton 9130 lej gyűlt össze. A műtéti beavatkozás, melyet csak Németországban vállaltak elvégezni, 50 ezer euróba kerül.

Amint arról tájékoztattunk, az agyműtéthez szükséges összeg összegyűjtéséhez különböző rendezvényekkel segítik Csillát a Gyergyói-medencében: február 28-án jótékonysági koncert volt Gyergyóalfaluban a Band’Ora Zenekar és a Bagossy Brothers Company fellépésével. Március 19-én pedig a gyergyószentmiklósi bababörzén gyűjtenek Csillának.

A Segítsünk együtt Csillának fórumon, a nemrég menyasszonnyá lett Ferenczi Csilla február 25-i levelét is közzé teszik:

„Sziasztok! Nos, nem is tudom, hogy hol is kezdjem. Olyan nagyon sok minden történt velem az utóbbi egy hétben. Pillanatok alatt változott meg az életem, de nem csüggedek, mert tudom, hogy nagyon sokan állnak mellettem.

Hogyan tudnám hálámat kifejezni, annak a sok jó embernek, akik bíztatnak és támogatnak, akár egy kis üzenettel, akár szóban. Sokan félnek attól, hogy zavarni fognak, de nem így van, sőt, ti adtok nekem erőt, hogy végig vigyem, sikerrel! Próbálom pozitívan felfogni azt, ami velem történt. Először nehéz volt, de látva azt a sok segítő embert, akik azért küzdenek, hogy élhessek, ezért nem csak próbálkozom, hanem harcolok ellene! Nem hagyom fölülkerekedni rajtam, nem engedem! Legyőzöm! Erősebb vagyok nála és éppen ezért Meggyógyulok!

Még egyszer nagyon szépen köszönök mindent, amit tőletek kapok, az anyagi segítséget a műtétemhez, hisz ez által itt maradhatok és folytathatom az életem.

"Isten nem tett ígéretet arra, hogy kiemel a nehéz helyzetekből, azt viszont ígérte, hogy erőt ad és átvezet rajtuk".

Megnyerem a harcot!

Csilla”

 

Adományok a következő bankszámlákra küldhetők:

Ferenczi Ibolya (Csilla édesanyja)  (RON)

Ag. Gheorgheni

P-ta. Libertatii nr 6.

SWIFT BRDEROBU

Dna FERENCZI IBOLYA

Cod IBAN RO74BRDE210SV44670432100

 

Gyergyóújfaluért Alapítvány (HUF)

Ag. Gheorgheni OTP BANK ROMANIA

Client: FUNDAȚIA OP. VILLAGES ROUMAINS

Cod BIC: OTPVROBU

Contul: RO74OTPV260000848479HU02

 

Ferenczi Ibolya (EUR)

Ag. Gheorgheni

P-ta. Libertatii nr 6.

SWIFT BRDEROBU

Dna FERENCZI IBOLYA

Cod IBAN RO70BRDE210SV44670512100

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?