Kedden is késnek a vonatok a hideg miatt

A hó és a fagy miatti sebességkorlátozás következtében akár több tucat perces késéssel érkezhetnek a célállomásra kedden is a vonatok. A román vasúttársaság közleménye szerint a kedd reggeli, összesen 1200 menetrendszerű járat közül egyiket sem kellett törölni.  

Két járat, a IR 1742 Szatmár–Bukarest és a IR 1782 Piteşti-Bukarest, közel 60 perces késéssel, míg a IR 1696 Temesvár–Bukarest járat 40 perces késéssel érkezett a fővárosba.

A vasúttársaság arra kéri az utasokat, hogy indulás előtt érdeklődjenek a helyi állomásoknál a menetrendről, és figyeljék az időjárás-jelentéseket is. A vonatok forgalmáról, esetleges fennakadásokról vagy járattörlésekről a vasúttársaság honlapján is lehet információt találni, az állomások telefonszáma pedig a www.cfrcalatori.ro Hasznos Információk/Telefonok menü alatt kereshető.

A vasúttársaság képviselői szerint, ha a hideg miatt probléma áll fenn az elektromos és a fűtési rendszerben, az utazókat a lehetőségekhez mérten áthelyezik más vagonokba, valamint visszaváltják a jegyét azoknak, akik lemondanak az utazásról.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?