Őzeket tartottak fogva a fatolvajok Kolozs megyében

Összesen 235 köbméter illegálisan kivágott fát, lovas szekereket, baltákat, láncfűrészt, körfűrészt és két őzet foglalt le a rendőrség hétfőn Kolozs megyében.

A rendőrség 22 házkutatást tartott Tordaszentlászlón, 11 személyt illegális fakivágás gyanújával őrizetbe vettek.

Az elbobozott fa értéke meghaladja a 47 ezer lejt. A razzia során egy udvarban két őzet is felfedeztek, az állatokat törvénytelenül tartották fogva.

 

REŢINUŢI PENTRU TĂIERI ILEGALE DE MATERIAL LEMNOS Poliţiştii din Cluj au ridicat 235 de metri cubi de material lemnos, o instalaţie de debitat material lemnos, topoare, drujbe şi doi căpriori ţinuţi în captivitate, în urma a 22 de percheziţii domiciliare efectuate astăzi, la persoane bănuite de tăiere şi sustragere de material lemnos. / În urma probatoriului administrat, 11 bărbaţi au fost reţinuţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de tăiere și sustragere material lemnos şi braconaj cinegetic, urmând a fi prezentaţi magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.Ştirea completă aici:https://www.politiaromana.ro/ro/stiri/retinuti-pentru-taieri-ilegale-de-material-lemnos

Posted by Politia Romana - www.politiaromana.ro on 2015. augusztus 10.

 

A 11 gyanúsított előzetes letartóztatásáról a bíróság dönt. A rendőrség folytatja a nyomozást, a gyanú szerint többen is érdekeltek az illegális fakivágásokban.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?