Leugrott két fiatal egy tízemeletes tömbházról Nagyváradon

Egy tíz emeletes tömbház tetejéről ugrott le két fiatal, egy 17 és egy 20 éves fiú Nagyváradon csütörtök este. Az eset este hét előtt néhány perccel történt - számolt be az ebihoreanul.ro

Egyelőre nem ismertek a kettős öngyilkosság okai. A mentősök már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A rendőrség elkerítette a helyszínt, csak a tömbházban lakóknak engedték meg, hogy bemenjenek a Sovata utcában található épületbe. A lakók beszámolója szerint az egyik fiú a tömbházban bérelt lakást.

FRISSÍTÉS: A helyszínelésben személyesen részt vett a Bihar megyei rendőrség parancsnoka, Nicolae Șerfezeu is. A sajtónak azonban csak annyit mondott: a két fiatal halálát az okozta, hogy leugrottak a tömbház tetejéről. Este 21 óra körül még azonosítani sem sikerült őket.

A bihorstiri.ro szemtanúkra hivatkozva azt írja, hogy az egyik fiatalember kábítószer hatása alatt volt. Mások azt állítják, hogy a zuhanás előtt lábdobogást hallottak a tömbház tetején. Ezt azt is jelentheti, hogy a fiatalok "nekifutásból" ugrottak le a tetőről, mintha repülni akartak volna.

Ez utóbbi információt a Bihar megyei rendőrség szóvivője, Maria Cotrău is megerősítette. Közölte, hogy az eddigi információk szerint öngyilkosság történt, ám a fiatalok egyike sem hagyott búcsúlevelet. 

Cikkünk frissül

Kapcsolódók

Kimaradt?