Halálra fagyott egy férfi Csíkszeredában

Holtan találtak rá egy székelyudvarhelyi származású hajléktalan férfira csütörtökön reggel Csíkszeredában. Halálát valószínűsíthetően kihűlés okozta – írja a Székelyhon.

Halálos áldozata is volt Csíkszeredában a csütörtök hajnali dermesztő hidegnek. A város Suta felőli részén lévő, használaton kívüli gyakorlópálya melletti épületben hajléktalan társai találták meg az 51 éves K. F. élettelen testét reggel nyolc körül.

A mentőszolgálat közlése szerint a férfi erősen megfagyott állapotban volt. Gheorghe Filip, a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta, bár valószínűsíthető, hogy fagyhalálról van szó, a halál pontos okát a törvényszéki orvos állapíthatja meg.

A csendőrség járőrei egyébként több hajléktalant is bekísértek a hajléktalanszálló csütörtökre virradóra. A Hargita Megyei Csendőrfelügyelőség szóvivője, Suciu Gheorghe tájékoztatása szerint a járőrök igyekeznek fokozott figyelmet fordítani az éjszaka a város utcáin, elhagyott épületeiben tartózkodó személyekre. Mint mondta, ismerik a nélkülözők „törzshelyeit”, így azokat felkeresve figyelmeztetik az embereket, ha nagy hideg várható.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?