20 éves a székelyföldi Pedagógusok Fóruma

20. jubileumi évfordulóját ünnepli az Udvarhelyszék, Gyergyó és Csíkszék térségeiben rendezett Pedagógusok Fóruma nevű program. Csík Terület Ifjúsági Tanácsa és Hargita Megye Tanácsa szervezésében október 26-27-én ünneplik az eseményt. Az alkalomra a három székelyföldi település pedagógusait várják. A program meghívottja Bányai Sándor tréner lesz, aki a Kalandok és Álmok című szabadidő-pedagógia program kapcsán vált ismertté.

A szakmai műhely a felnőttképzés mellett a tanórákon és az iskolán kívül felhasználható játékok, módszerek ismertetésére is hangsúlyt fektet.felnott

Bányai Sándor két napos tréningjével az élménypedagógia nyújtotta feltöltődéssel szeretné együttműködésre, összefogásra buzdítani a három térség magyar pedagógusait.

A program helyszíne a csíksomlyói Salvator Hotel. A helyek száma korlátozott, összesen 90 fő, azaz Udvarhelyszék, Csíkszék illetve Gyergyó régiókból 30-30 személy jelentkezését fogadják el. A programokon a jelentkezési sorrend alapján fogadják az érdeklődőket. A részvételi díj 30 lej. A jelentkezési lap itt letölthető.

Kimaradt?