Újra kihallgatták azokat, akik utoljára látták Tófalvi Csabát

A napokban ismét kifaggatták a hatóságok azokat a személyeket, akik utoljára látták a Tusnádfürdőről július 24-én eltűnt korondi fiút – tájékoztatta a maszol.ro-t hétfőn a Hargita megyei rendőrség sajtóirodája.

Incze Miklós felügyelő lapunknak nem tudott részletekkel szolgálni arról, hogy a kihallgatások során sikerült-e a 18 éves Tófalvi Csaba nyomára vezető új információkat szerezniük a rendőröknek. „Egy biztos, a fiú még nem került elő, de a keresést nem adtuk fel” – jelentette ki.

A sajtóiroda munkatársa elmondta: a fiú után továbbra is elsősorban Hargita és Kovászna megyében – főleg az Olt folyó környékén – kutatnak. Ugyanakkor folyamatosan tartják a kapcsolatot valamennyi megyei rendőr-főkapitánysággal, Tófalvi Csabát ugyanis országosan körözik. Emellett információkra számítanak az Olt vízgyűjtő medencéjét felügyelő regionális vízügyi igazgatóságtól is.

A korondiak már nem keresik

Korond alpolgármestere, Ravasz Ferenc a maszol.ro-nak azt nyilatkozta: a fiú családja továbbra is bízik abban, hogy Csaba előkerül. Tájékoztatása szerint a tinédzser eltűnését követő napokban a község egy emberként segített a keresésében. A család autóbuszokkal szállította különböző helyszínekre az önkénteseket. „Egy ideje azonban már nem vesznek részt korondi önkéntesek a keresésben” – jelentette ki.

Tófalvi Csaba eltűnésekor farmernadrágot, farmer felsőt és kék pólót viselt. A hatóságok arra kérik mindazokat, akik felismerik, illetve bármilyen információval rendelkeznek a hollétével kapcsolatban, hogy haladéktalanul jelezzék a 112-es hívószámon. Édesanyja korábban a maszol.ro-nak elmondta: a fiút utoljára július 24-én hajnalban látták a tusnádfürdői táborban felállított sátra mellett.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?