Erdély legösszetartóbb osztálya kerestetik

Kirándulással összekötött csapatépítőt nyerhetnek az Algyógyi Keresztyén Ifjúsági Központ pályázatára jelentkező osztályok. "Ha úgy gondoljátok, hogy az osztályra ráfér egy kis „összerázás", akkor a SuliJó nektek szól! Most ingyen is kipróbálhatjátok" – fogalmaznak közleményükben a szervezők.sulijok

Pályázási feltételek:
- Számozott osztálynévsor összeállítása élén az osztályfőnökkel
- vicces és kreatív osztálykép, amely tükrözi az osztály szellemiségét, és amelyen kötelező módon mindenki rajta van (az osztályfőnök is);
- közös bemutatkozás, amely magába foglalja a következő információkat: mit kell tudni az osztályról, hogyan készült a kép, milyen az osztályközösség, van-e szükségetek osztályösszerázó képzésre?
Az előbbi három feladatot elektronikus formátumban az office@sulijo.ro mail címre kell eljuttatni legkésőbb november 2 -ig.

Szabályzat
A pályázaton erdélyi magyar V. – XII.-es osztályközösségek vehetnek részt.
A pályázatnak tartalmaznia kell az iskola helységét és nevét, illetve a beküldő nevét és elérhetőségeit (email és telefonszám). A kép nem lehet szerkesztett és a pályázat alkalmával kell készüljön.
Az érvényes pályázatok felkerülnek a www.sulijo.ro/palyazok oldalra.
Az első három díjat szakmai zsűri fogja odaítélni. A közönségdíjat a SuliJó honlapon leadott tetszések (LIKE) alapján ítélik meg. Likeolni november 7-ig lehet. Eredményt november 9-én, 16.00 órakor hirdetnek.

Kizárással járnak a következők:
Hiányos pályázat (más alkalomra készült, nem teljes létszámú, szerkesztett kép). Vulgáris nyelvezet használata bármilyen elektronikus felületen. Csalás vagy csaláskísérlet a likeolássat illetően.

A nyeremény
Az első három helyezett osztálynak és a közönségdíjasnak kirándulással összekötött osztályösszerázó képzés jár az Algyógyi Keresztyén Ifjúsági Központban, szállással és teljes ellátással. Az első díjazott osztály ingyenesen meglátogatja a Vajdahunyadi kastélyt, majd ezt követően a verseny izgalmait a Dévai élményfürdőben pihenheti ki.
Azok a résztvevő osztályok, amelyek nem kerülnek be a nyertesek közé kedvezményes áron vehetnek részt a SuliJó osztályösszerázó képzésen.

A pályázattal kapcsolatban további információk megtaláltok a www.sulijo.ro honlapon.

Kimaradt?