Futnak és kerékpároznak a nagyváradi gyermekonkológiáért

Nagyváradon második alkalommal rendezik meg  a hét végén a 24 óra egy mosolyért nevet viselő jótékonysági kampányt. A rendhagyó karitatív akcióval a váradi Gavril Curtanu-kórház gyermekonkológiai osztályának gyűjtenek.

A jótékonyságot ezúttal nemcsak pénzben, hanem kilométerekben is mérik, az akció keretében ugyanis három-három futópadot és  edzőkerékpárt  helyeznek el a Lotus Center emeletén, és az egyik futópadon Szokolszky István fut majd 24 órán keresztül, a  24  órás kerékpározást Bereczki Tibor teljesítni. Rajtuk kívül az adományozó  vállalkozások képviselői, illetve az egyéni adományozók futnak vagy kerékpároznak majd.

A kampány célja, hogy három, egyenként kétezer euró értékű berendezést vásároljanak a nagyváradi gyermekonkológiának, illetve, hogy megdöntsék a tavalyi egyéni rekordokat, ami kétszáz kilométer futás és hétszáz kilométernyi biciklizés volt.

A kampány hivatalos megnyitása december 20-án, pénteken 16.30 órától lesz, majd 17 órakor kezdődik a futás és a biciklizés, ez live stream módon követhető, majd szombaton délután 17.15 órától lesz a záróünnepség. A felajánlásokat a helyszínen és az ING Bank nagyváradi kirendeltségénél megnyitott, RO53INGB0000999902340276-os banszámlaszámon is várják.

 

 

Kimaradt?