A rácsok mögül fenyegeti a tanúkat a gyergyói ügyésznő

A rácsok mögül halállal fenyegette az ellene valló tanúkat a hónap elején vizsgálati fogságba helyezett gyergyószentmiklósi főügyész a korrupcióellenes ügyészség (DNA) vádirata szerint – számoltak be szombaton a hírtelevíziók.

Majeczki Izabellát csúszópénz kétrendbéli elfogadása és hamisításra való felbujtás miatt helyezték 29 napos előzetes letartóztatásba. A vádirat szerint két tehénnel, három juhval, két báránnyal és egy szatyor élelemmel fizették le bűnvádi eljárás alatt lévő személyek ügyük elsimítása reményében.

A vádlott zokon vette, hogy többen ellene vallottak a bűnvádi eljárás során. Több tanúnak a rácsok mögül azt üzente: felbérel valakit, aki felgyújtja a házukat, elvágja a nyakukat, majd feltrancsírozza a testüket. A fenyegetés közvetítője egyébként az a mészáros volt, aki levágta a nő számára az ajándékba kapott teheneket.

Majeczki Izabella ellen a fenyegetőzések miatt újabb bűnvádi eljárás indulhat. Az ügyésznő amúgy tagadja az összes ellene felhozott vádat. Állítása szerint a teheneket és a juhokat egy tartozás fejében kapta megvesztegetőitől.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?