Még lehet pályázni a MOL Gyermekgyógyító Programra

November 9-ig lehet pályázni a MOL Gyermekgyógyító Program 2013-as kiírásában – tájékoztatott a  Közösségért Alapítvány. A pályázat révén olyan civil szervezetek juthatnak támogatáshoz, amelyek élményterápiás vagy művészeti terápiás programokat szerveznek krónikus betegségekben szenvedő, fogyatékkal élő, vagy hosszas kórházi kezelés után lábadozó gyermekek számára.

Egy pályázó legtöbb 20 ezer lej értékben kaphat előfinanszírozást egy olyan programra, amelyet 2013. december 15. és 2014. augusztus 31. között kíván megszervezni. A pályázatokat 2013. november 9-ig lehet benyújtani.

Pályázhatnak a MOL Gyermekgyógyító Program 2012-es kiírásának nyertesei is, ha a tavalyi támogatást rendeltetésszerűen használták fel, és legkésőbb október 21-ig beküldték a tavaly finanszírozott projekt beszámolóját, amelyet a program követelményeinek megfelelően készítettek el.

A támogatások összértéke 300 ezer lej. További részletek és a nyertes pályázatok listája a www.pentrucomunitate.ro és a www.molromania.ro honlapokon találhatók.

Kapcsolódók

Kimaradt?