Holtan találtak meg az eltűnt kislányt Szatmárnémetiben

Holtan találtak meg egy múlt vasárnap óta eltűnt kislányt a szatmárnémeti Kubik tó partján – írta péntek este nem hivatalos információkra hivatkozva a frissujsag.ro.

A portál szerint péntek délután négy óra tájban értesítették a szatmárnémeti rendőrséget: minden valószínűség szerint a vasárnap eltűnt, tíz éves kislány holttestét találták meg a Kubik parton. A tó Gheorghe Baritiu út felőli oldalára, a Salciilor utca végére rendőrökből és egy ügyészből álló helyszínelő csoport szállt ki. A tó partján végzett helyszíni munkával fél hét körül végeztek, elvonulásukkor két férfi szállított el hordágyon egy mozdulatlan testet zárt, fekete műanyag zsákban.

Az ügyész semmilyen információval sem volt hajlandó szolgálni az ügy részleteivel kapcsolatban, azt sem erősítette meg az újságíróknak, hogy valóban a Dragoş Vivien-Patricia földi maradványaira bukkantak-e. A frissujsag.ro szerint két helybéli állítja azt, hogy a napok óta keresett gyerek holttestét vitték el a helyszínről. Az ügyész legkorábban szombat reggelre ígért bővebb tájékoztatást az ügyben.

Szülei vasárnap óta nem látták Vivient, a kislány szatmárnémeti, Toamnei utcai otthonából templomba indult aznap, ám onnan már nem tért haza. Szemtanúk utoljára az ócskapiac környékén látták, a rendőrség kedd óta keresi.

Kimaradt?