Tabuk, titkok, örömök – szex-edukátor tart előadást Kolozsváron

Tabuk, titkok, örömök – egy nő a szexről, nem csak nőknek címmel tart előadást az Életfa Családsegítő Egyesület szervezésében október 18-án, pénteken, 18:00 órától Mester Dóra szex-edukátor Kolozsváron, az Apáczai Csere János Elméleti Líceum dísztermében – tájékoztattak a szervezők.

Másnap, október 19-én, három workshopra kerül sor ugyanott, Mester Dóra vezetésével: Szex és anyaság (10:00 - 12:00), Szexuális nevelés (16:00 – 18:00), Szex a családban (18:30 – 20:30).

„Általában ha megkérnek, hogy foglaljam össze tömören, hogy ki vagyok én, akkor azt írom: nő, anya, szerető, flaneur, amatőr fotós, közgazdász, társadalomkutató és szex-edukátor” – mondja Mester Dóra, aki a nagy múltú San Francisco Sex Information civil szervezetnél szerezett szex-edukátor képesítés. Egy évet dolgozott önkéntesként a szervezet szex-információs forródrótján és a The Center for Sex and Culture (sexandculture.org) „hands on” és beszélgetős workshopjain, kulturális programjain. Jelenleg a fiatalok szexuális nevelésével, valamint a szexuális kultúrák elfogadásáért dolgozó magyarországi Ars Erotica Alapítvány szakmai igazgatója. A közelmúltban jelent meg a Nő, anya, szerető – anyaság és szex című könyve a Jaffa Kiadó gondozásában.

Az előadás részvételi díja 15 lej, a workshopoké 25-25 lej. A mind a négy rendezvényre érvényes kedvezményes belépő ára 75 lej. A workshopokon a helyek száma korlátozott. Jelentkezni a 0725/922.164 telefonszámon lehet.  

Kimaradt?