Kórházi dolgozókat és nélkülöző családokat támogatnak Hargita megyében

Február végéig öt százalékos kedvezménnyel rendelhetnek készételt a csíkszeredai, a székelyudvarhelyi, a gyergyószentmiklósi és a székelykeresztúri kórházakban dolgozók a Hamm.ro alkalmazáson keresztül. A december 20-ig beérkező rendelésekkel nélkülöző családokat támogathatnak a vásárlók.

Tiszteletük jeléül 5 százalékos kedvezményben részesítik négy Hargita megyei kórház dolgozóit a csíkszeredai fejlesztésű Hamm.ro alkalmazás működtetői. A kedvezményre február 28-ig azok jogosultak, akik eljuttatják azonosító számukat az alkalmazás üzemeltetőihez Facebook-üzenetben, vagy e-mailben.

Mint Nagy Lajos, az alkalmazást kifejlesztő cég képviselője a Maszol érdeklődésére elmondta: a Hamm.ro népszerű a kórházi dolgozók körében, sokan veszik igénybe nap mint nap. „Arra gondoltunk, hogy a saját eszközeinkkel mi is hozzájárulhatunk a járvány elleni küzdelemhez és szeretnénk a kedvezménnyel elismerni a kórházi dolgozók munkáját” – mondta el a vállalkozó.

A cég képviselője beszámolt egy másik kezdeményezésről is. A Hamm.ro-n keresztül december 20-ig leadott rendelések értékének egy százaléka jótékonysági célokat szolgál. A Transylvanian Fanatics szurkolócsoporttal és a Juventutti Alapítvánnyal közös akció során 44 nélkülöző csíkszeredai, csík környéki család fog élelmiszercsomaghoz jutni karácsonykor.

A Transylvanian Fanatics egyedi gyártású pólók értékesítése során befolyt összeggel járul hozzá az ajándékozáshoz, a Juventutti pedig az akció szervezőjeként és lebonyolítójaként vesz részt az akcióban, amely során közel 160 gyermek karácsonyát varázsolják majd szebbé. A részletek megtalálhatóak a Juventutti Alapítvány, a Hamm.ro és a Transylvanian Fanatics Facebook-oldalán.

 

(Borítókép: Juventutti Alapítvány Facebook-oldala)

Kapcsolódók

Kimaradt?