Hétpróbás gyermeknap az Életfa szervezésében Kolozsváron

Hetedik alkalommal szervezi meg szombaton az Életfa Családsegítő Egyesület és a Szabadság napilap hagyományos gyermeknapi rendezvénysorozatát Kolozsváron, amely az évek során messzemenően bebizonyította, hogy szükség van egy ilyen horderejű, a kolozsvári és környékbeli magyar gyermekeket megcélzó-megszólító eseményre.

A 7próbás gyereknap elnevezést viselő idei rendezvény szombaton, a már hagyományos helyszínen, a Báthory líceum kisépületében lesz megtartva (Egyetem utca 10 szám).

A szervezők közzé tették a 7próba szabályzatát is: „érkezéskor kérj a szervezői asztalnál gyűjtőlapot (lányoknak katicabogarast, fiúknak sárkányost terveztünk). Erre a lapra minden eredményes tevékenységedért (pl. zokniló elkészítése, nemezelés, agyagozás stb.) a foglalkozásvezetőtől kapsz egy katicapöttyöt vagy sárkányfejet. Ha kigyűlt a hét, térj vissza a lappal a szervezői asztalhoz az ajándékodért!”

A gyermeknapon színpadi előadások,bábszínház, kézműves tevékenységek, babaklub, táncház és számos meglepetés várják a családokat.

Kimaradt?