Továbbra sincs új koronavírusos eset Hargita megyében

Második napja nem regisztráltak új koronavírusos megbetegedést Hargita megyében, ugyanakkor tovább csökkent az aktívnak tekinthető esetek száma, miután hárman meggyógyultak és elhagyták a kórházat - közölte szerdán délben a prefektusi hivatal.

Tovább csökkent Hargita megyében az aktív koronavírusos megbetegedések száma, miután az elmúlt 24 órában hárman gyógyultan hagyhatták el a számukra kezelést nyújtó kórházat, új igazolt esetet pedig nem jegyeztek.

A járvány kitörése óta igazolt 424 koronavírusos személyből 327-en meggyógyultak, 13-an elhunytak és 67-en állnak jelenleg is kórházi kezelés alatt a csíkszeredai és a székelyudvarhelyi kórházban.

Mindezek mellett 17-en éltek a lehetőséggel és hagyták el saját felelősségre a kórházat. Intézményi karanténban senki nem tartózkodik, míg házi elkülönítésben három személy van. A Stratégiai Kommunikciós Csoport szerdai közlése szerint Hargita megyében a már korábban igazolt koronvírusos esetek újbóli tesztelése során 17 személynél kaptak újból pozitív eredményt.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?