Újból meghirdeti bentlakásos helyeit a temesvári Bolyai János Szakkollégium

A temesvári Bolyai János Szakkollégium felvételit hirdet a 2020-2021-es tanévben 32 bentlakásos helyre – közölte szerdán az intézmény.

A szakkollégiumi felvételi pontrendszeren alapul, a helyeket a tanulmányi eredmények, az iskolán kívüli tevékenység és egy személyes interjú alapján foglalhatják el a jelentkezők. A kollégium ugyanakkor két szociális ösztöndíjat (290 lej/hó), és két tanulmányi ösztöndíjat (250 lej/hó) tud biztosítani a bennlakó diákok számára.

A Bolyai János Szakkollégium egyedülálló lakhatási körülményeket biztosít Temesváron a városban tanuló magyar diákok számára. Az igényes tervezés és kivitelezés következtében a kollégium ingatlanja a legmodernebb standardoknak megfelelő felszereltséggel várja a diákokat. A szakkollégium emellett kiemelkedő hangsúlyt fektet a diákok szellemi fejlődésére, egész éves képzéssorozatot biztosítva a bennlakók számára.

További információkat a felvételire vonatkozó szabályokról itt olvashatnak. Az érdeklődők július 31-ig küldhetik el a bejelentkezési űrlapot e-mailen az office@bolyaitemesvar.ro címre.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?