FRISSÍTVE - Mégsem közlekedik egyelőre a Nagyvárad-Biharkeresztes buszjárat

Június 2-ától, keddtől ismét közlekednek a Nagyvárad és Biharkeresztes közötti autóbuszok. FRISSÍTÉS: Mégsem indul újra a buszjárat.

A határon keresztül közlekedő menetrend szerinti járatot a vészhelyzet elején függesztették fel. Újraindítását a nemzetközi személyforgalmi tömegközlekedési járatok tilalmának felfüggesztése tette lehetővé – tájékoztatott a Nagyváradi Helyi Közszállítási Vállalat. A buszra a testhőmérséklet ellenőrzése után lehet felszállni.

A buszok Nagyváradról, az Auchan bevásárlóközponttól romániai idő szerint 7:50-kor; 15:40-kor és 18:00 órakor indulnak. Vissza Nagyváradra a biharkeresztesi állomásról magyarországi idő szerint 8:00-kor, 15:40-kor és 18:10 órakor indul busz.

FRISSÍTÉS: Mint az kedden kiderült, mégsem volt átgondolt döntés Nagyvárad–Biharkeresztes buszjárat újraindítása. A Nagyváradi Helyi Tömegközlekedési Vállalat ugyanis közleményében tudatta, hogy a járat üzemeltetését június 15-éig felfüggesztik, mivel: „a Bors-Ártánd határátkelőnél még nem szüntették meg az összes korlátozást, amely a menetrendszerinti járat közlekedését befolyásolja.”

Illusztráció forrása: oradea.ro

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?