Hétfőtől fokozatosan újraindul a nagyváradi városháza ügyfélszolgálata

A Nagyváradi Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatának fokozatos újranyitását tervezik hétfőtől – közölte a városháza sajtóirodája.

A hivatalba csak maszk és/vagy arcpajzs használatával léphetnek be a polgárok, érkezéskor mérni fogják mind az ott dolgozók, mind az ügyfelek testhőmérsékletét. Szerdán lezárják a gépjárművek ügyintézésével foglalkozó részleget, ennek feladatait az ügyfélszolgálat veszi át, amelyet hétfőn nyitnak meg. A közlemény szerint itt csak az járművek adásvételéhez kacsolódó iratokat dolgozzák fel, az épületek és telkek adásvételéhez a vonatkozó iratok mellett csak egy egyszerűsített pénzügyi nyilatkozat leadására lesz szükség.

Ugyancsak május 18-tól újranyitják a RER, a Román Posta, a Termoficare Zrt és az RDS-RCS városháza épületében működő irodáit, a Distrigaz kirendeltségén pedig június 1-től dolgoznak. Az irodákba és az ügyfélszolgálatra belépők létszámát korlátozzák. Az ügyfélszolgálat dolgozói arcpajzsot kapnak, az ablakokhoz polikarbonát lapokat szerelnek, fertőtlenítik és szellőztetik majd a helyiséget.

Az első héten, május 22-éig 8 és 16 óra között fogadják az ügyfeleket, május 25-től meghosszabbított nyitva tartással, hétfőtől csütörtökig 8 és 18 óra, pénteken pedig 8 és 15.30 óra között dolgoznak majd.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?