Új műsort indít az Erdélyi Magyar Televízió

Új műsorral jelentkezik péntekenként 20 órától az Erdélyi Magyar Televízió. A FILTER a világ aktuális történéseiből meríti témáit, azokat dolgozza fel egy kötetlen, közvetlen, felszabadult beszélgetés során.

A műsor nem ismer fizikai határokat, hiszen az online felületnek köszönhetően a vendégek a világ bármely pontjáról csatlakozhatnak. Ők a legkülönbözőbb szakterületekről érkezhetnek: lehet közöttük pszichológus, író, humorista, orvos, sportoló, vagy éppen politikus – közölte az ETV.

„Mindannyian az adott kérdésekkel kapcsolatos véleményeiket, tapasztalataikat osztják meg a nézőkkel, és, ami nagyon fontos, hogy a szakmai szempontok mellett teret engedünk a humornak is, így talán a nehezebb, komorabb témák is emészthetőbbé, elfogadhatóbbá válnak mindenki számára” – idézte a közlemény Magyari Izabellát, a műsor szerkesztő-műsorvezetőjét.

Magyari Izabella ismerős lehet a nézők számára a Mozaik műsor Pulzus című rovatából és újabban a Magyar Világ című műsorból is. Most, a Filterben fiatalos lendülettel, adásonként legalább három témával szórakoztatja a nézőket minden pénteken este 8 órától.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?