FRISSÍTVE - Koronavírus: 21 újabb halálesetet jelentettek, 115-re ugrott az áldozatok száma

Koronavírus okozta további 13 személy halálát az országban. A járvány áldozatainak a száma így 107-re emelkedett csütörtökön az országban – közölte a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS). FRISSÍTÉS1: Újabb 7 halálesetet regisztráltak az országban. FRISSÍTÉS2: Van egy újabb halálos áldozat is.

Az elhunytak közül 11 férfi (42 és 87 év közöttiek, Bukarestből, valamint Teleorman, Beszterce-Naszód, Bákó, Dâmboviţa, Suceava, Arad és Ilfov megyéből), kettő nő, egyikük 68 éves és Hunyad megyei, a másik 54 éves és Arad megyei volt. Mindannyian más betegségekben is szenvedtek.

FRISSÍTÉS1: A GCS közlése szerint újabb 7 halálesetet regisztráltak az országban. Az áldozatok életkora 34 és 88 év közötti volt. Hárman Suceva megyeiek voltak, a többi Arad, Vrancea, illetve Galac megyei, mindannyian valamilyen más betegségben is szenvedtek.

FRISSÍTÉS1: A GCS közölte, hogy koronavírus-fertőzésben halt megy egy 53 éves, Krassó-Szörvény megyei nő is, aki korábban a Dubaiból hazatérő lányával érintkezett. Más betegségei nem ismertek.

A romániai koronavírus-járvánnyal kapcsolatos hírfolyamunkat itt találja.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?