Csíkszeredában felfüggesztik a városházi ügyfélszolgálatot

A lakosság védelme érdekében március 16-tól, hétfőtől március 31-ig – a meghosszabbítás lehetőségével – felfüggesztenek mindenféle ügyfélszolgálatot a csíkszeredai polgármesteri hivatalban. Az anyakönyvezések bejelentkezés alapján folytatódnak, és polgári esküvők megtartására is lesz lehetőség – közölték pénteken a városháza képviselői.

A közlemény értelmében az ügyfelekkel csakis online (e-mailen), postán és faxon keresztül tartják a kapcsolatot. Felfüggesztik a személyi nyilvántartó osztály tevékenységét (az online előjegyzést is), valamint a városháza pénztárát. A polgármesteri hivatal a tartozások online törlesztését javasolja a www.ghiseul.ro portálon keresztül, vagy pedig banki átutalás során.

Az anyakönyvi osztályon továbbra is fogadják a születési, házasságkötési és elhalálozási anyakönyvezésre érkező ügyfeleket, de csakis előzetes telefonos egyeztetést követően (tel.: 0743–058577). A polgári esküvőket megtarthatják a Mikó-várban legtöbb 30 fő részvételével, a jelenlevők előzetes regisztrálásának feltételével. Valamennyi hivatalos dokumentumot a varoshaza@szereda.ro e-mail-címen, postán (Csíkszereda, Vár tér 1. szám) vagy faxon (0266–371165) várnak.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?