FRISSÍTVE - Tizenháromra nőtt a koronavírussal fertőzöttek száma Romániában

Kimutatták a koronavírust egy bukaresti férfinél, ő a tizenkettedik fertőzött az országban - közölte szombaton a Stratégiai Kommunikációs Csoport. FRISSÍTÉS: Egy 72 éves galaci férfinál is diagnosztizálták a fertőzést, ezzel 13-ra nőtt az esetek száma. 

Egy 49 éves férfinél igazolták a tesztek a fertőzést, aki Rómából tért haza február 27-én. Péntek este jelentkezett a Matei Balş járványtani intézetnél lázra panaszkodva, és bár nem volt egyéb, koronavírusra utaló tünete, mivel Olaszországban járt, letesztelték a COVID-19 vírusra is, és a teszt eredménye pozitív lett.

A férfi azt állítja, az országba érkezése óta otthon ült. A férfit kórházba utalták, ugyanakkor járványtani vizsgálatot indítottak azoknak a személyeknek az azonosítására, akikkel kapcsolatba került. 

FRISSÍTÉS: Egy 72 éves galaci férfinál is diagnosztizálták a fertőzést, ezzel 13-ra nőtt az esetek száma. A férfi szintén Olaszországból tért haza február végén. Szombaton 4 új esetet diagnosztizáltak – közölte szombat este a Stratégiai Kommunikációs Csoport.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?