Legyél te is angyal – közel 100 gyerek kívánságát váltották valóra olvasóink

A Maszol olvasói is tudják, hogy minden gyereknek jár a karácsony csodája, ezért szívesen segítettek az idén második alkalommal meghirdetett Legyél te is angyal! akciónkban valóra váltani állami gondozásban élő, rászoruló gyerekek kívánságait. Örömmel jelentjük, hogy közel száz gyerek karácsonyát varázsolták szebbé és minden gyerek kívánsága teljesült. Köszönjük!

2018-ban első alkalommal hirdettük meg a Legyél te is angyal! jótékonysági akciónkat, amely során akkor 55 Hargita megyei gyerek kívánságát teljesítették olvasóink. A tavalyi Legyél te is angyal! sikerét látva döntöttünk úgy, hogy idén megpróbáljuk még több gyerek kívánságát valóra váltani lelkes olvasóink segítségével.

Tudjuk, hogy az állami gondozásban élő gyerekek karácsonyi ajándékaira kevesebb forrás áll rendelkezésre, pedig az ünnep meghittsége nekik is jár. S bár a legfontosabbat, a család adta biztonságot nem tudjuk nekik megteremteni, egy-egy kívánság valóra váltásával örömet szerezhetünk nekik és szeretetet adhatunk, hiszen a gyerekek tudják: az Angyal rájuk is gondol.

Hálásak vagyunk, hogy a Maszol olvasói között közel 100 jólelkű Angyalra bukkantunk, akik időt, energiát és pénzt nem sajnálva teljesítették a kívánságokat. Az akció ideje alatt beszélgettünk névtelenséget kérő olvasóval, vagy éppen olyannal, aki már tavaly óta várta a kampányunkat; küldtek csomagot postán szerkesztőségünkbe, hoztak ajándékot pár száz kilométerről.

Alkalmunk volt beszélgetni fiatalokkal is, akik úgy döntöttek, egyetemi elfoglaltságaik mellett gyerekek kívánságait is teljesítik. Napról napra láthattuk, ahogy szerkesztőségünkbe egyre több ajándék gyűl össze, ezzel is bizonyítva, hogy nekünk vannak a legjobb olvasóink.

Az ajándékcsomagok pénteken útra kelnek, a gyermekvédelem munkatársai pedig gondoskodnak arról, hogy karácsonykor minden gyerek megkapja a neki szánt meglepetést. Köszönjük, hogy segítettek valóra váltani számukra az ünnep csodáját.

Jövőre folytatjuk!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maszol (@maszol_official) által megosztott bejegyzés,

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?