Így bukott le a férfi, aki megerőszakolta a caracali rém egyik áldozatát

A bukaresti törvényszék csütörtökön elrendelte annak a férfinek a 30 napos letartóztatását, akit azzal gyanúsítanak, hogy maga is megerőszakolta a caracali rém egyik áldozatát, Luiza Melencut. Az ügyészség megtalálta Gheorghe Dincă házában a spermájának és nyálának a nyomait.

Mint korábban írtuk, a gyanúsítottat Ștefan Risipiceanunak hívják. A 46 éves férfi elemi osztályt végzett, napszámból él, nem veti meg az alkoholt, és jól ismerte a kettős gyilkosságot beismerő Gheorghe Dincát. Dolgozott is néha a caracali autószerelőnek, aki azt is megengedte neki, hogy két hétig meghúzódjon nála, az udvarán lévő fészerben.

Az ügyészek szerint a férfi meglátogatta otthonában az autószerelőt április 14-én, azon a napon, amikor Gheorghe Dincă elrabolta Luiza Melencut. Ștefan Risipiceanu észrevette, hogy az udvaron lévő gépkocsiban egy megkötözött lány van. Dincă elmondta neki, hogy Luiza Melencut „szexuális célokból” rabolta el. A 46 éves férfi ekkor ahelyett, hogy a rendőrséghez fordult volna, arra kérte a caracali rémet: erőszakolhassa meg ő is a lányt. Mivel Gheorghe Dincă attól tartott, hogy Risipiceanu leleplezi őt, ebbe beleegyezett.

A szerdán őrizetbe vett Ștefan Risipiceanut maga a caracali rém jelentette fel az egyik vallomásában. A férfi tagadta a tettét, ám az ügyészek Gheorghe Dincă házában, az egyik ágy fehérneműjén olyan spermium- és nyálnyomokat találtak, amelyek tőle származtak.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?