Cipősdoboznyi ajándékot gyűjtenek Nagyváradon

Hátrányos helyzetű gyermekeknek gyűjt idén is ajándékot a nagyváradi Gaudiopolis Egyesület: az adományokat a gálospetri Szentháromság Gyermekotthon 30 lakójához és a Bonitas Magyar Speciális Oktatási Központ 147 tanulójához juttatják majd el.

Az ajándékokat 7 és 18 év közötti gyermekek, fiatalok kapják majd, áll az egyesület közleményében.  Tájékoztatásuk szerint szükség van egy cipősdobozra, amelynek megvan a fedele is. Az ajándékozóktól azt kérik, hogy ezt vonják be díszpapírral, de ne zárják le. A dobozokat a gyűjtés végén zárják majd le és címkézik fel, hiszen tartalmuktól is függ, hogy milyen korú gyermek, lány vagy fiú kapja meg az ajándékot.

Mi kerüljön a dobozokba?

Például csokoládé, nápolyi szelet vagy keksz, romlandó élelmiszert ne csomagljanak. Ajándékozhatnak még tanszereket, például füzetet, színes ceruzákat vagy tolltartót, játékokat, ruhadarabokat, fogkefét, fogkrémet, sampont, tusfürdőt, szappant stb.

Bármi más is kerülhet a csomagba, aminek a gyermekek örülhetnek, de kérik, hogy ezek új dolgok legyenek, és az ajándékozó tegyen a csomagba egy karácsonyi üdvözlőlapot is. A gyűjtés december 10-ig tart, az ajándékokat december 13-án juttatják el a gyermekekhez.

Már többen csatlakoztak a gyűjtéshez, tudtuk meg Krajnik Norberttől, az egyesület vezetőjétől, aki elmondta, többen csatlakoztak a kezdeményezéshez, így a dobozokat átveszik a nagyváradi RA Bistro&Caffe-ban (Republicii/Fő utca 9. szám), nyitva tartási idejük alatt, naponta 8 és 22 óra között és a Vamp Beauty Studio szépségszalonban (Transilvaniei utca 29. szám) hétfőtől szombatig 10 és 19 óra között. A dobozokat pénteken, szombaton és vasárnap 18 és 20.30 óra között a Gaudiopolis Egyesület székhelyén (Fő utca 10/A szám, 3-as ajtó) is leadhatják, illetve a 0740/293-945-es telefonszámon is egyeztethetnek időpontot.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?