Caracali ügy: Luiza Melencu maradványait találták meg egy erdőben?

A nyomozók szombaton apró, csontmaradványoknak tűnő mintákat szedtek össze egy Caracal melletti erdőből, ahol augusztusban emberi csontmaradványokat és hamvakat találtak, amelyekről az ügyben gyilkossággal gyanúsított Gheorghe Dincă azt állította, hogy Luiza Melencuéi.

A szombaton összeszedett maradványokat egy férfi vette észre az erdőben, és értesítette a rendőrséget a 112-es sürgősségi hívószámon. A nyomozáshoz közel álló források szerint a férfi újságíró.

„A 112-es sürgősségi számra befutott hívás nyomán a gyilkossági nyomozók kiszálltak a helyszínre. Apró maradványokat szedtek össze, amelyek származhatnak csontokból is. Ezeket átadják a szervezett bűnözés és terrorizmus elleni ügyészségnek (DIICOT)” - nyilatkozta Alexandra Dicu, az Olt Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az Országos Igazságügyi Orvostani Intézet állapítja meg, hogy valóban csontmaradványokról van-e szó és azok emberi eredetűek-e. Az Alexandra Măceşanu meggyilkolásával gyanúsított Gheorghe Dincă a kihallgatások során azt mondta, hogy ő ölte meg Luiza Melencut is. A DIICOT Caracal közelében talált is emberi csontmaradványokat, amelyekről kimutatták, hogy egy 15-19 év közötti nőtől származnak, de nem Alexandra Măceşanutól.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?