FRISSÍTVE - Előkerült a két nappal ezelőtt eltűnt 16 éves marosvásárhelyi lány

A lakosság segítségét kéri a Maros Megyei Rendőr-főkapitányság egy otthonról eltűnt, 16 éves marosvásárhelyi lány felkutatásában. FRISSÍTÉS: szerdán megkerült a lány.

Az Agerpres hírügynökséghez eljuttatott közlemény értelmében a rendőrséget szeptember 23-án riasztotta egy marosvásárhelyi asszony, hogy 16 éves lánya reggel 6 óra körül kiment az udvarra, és többé nem tért vissza. Istoica Zsuzsanna 165 cm magas és 45-50 kg, szeme barna, haja hosszú és szőke, különösebb ismertetőjelei nincsenek. Eltűnésekor rózsaszín blúzot, rózsaszínes árnyalatú virágos ruhát és fekete alapon fehér pöttyös magassarkú szandált viselt.

A hatóságok kérik mindazokat, akik látták a lányt, vagy információik vannak hollétéről, hívják a 0265-202467-es telefonszámot, vagy a 112-es segélyhívószámot, vagy jelentkezzenek a legközelebbi rendőrőrsön.

FRISSÍTÉS: A Maros megyei rendőrség szerdán tájékoztatta a közvéleményt arról, hogy egy másik megye területén megtalálták lányt. Mint írtják, a Zsuzsanna nem volt bűncselekmény áldozata. A vizsgálatok szerint a lány önként hagyta el otthonát egy felnőtt nő kíséretében, akitől segítséget kért családi problémáinak megoldásában. Jelenleg az állami hatóságok gondozásában van - áll még a közleményben.

A rendőrség ugyanakkor köszönetét fejezi ki azon intézményeknek és állampolgároknak, amelyek/akik a keddi felhívás nyomán segítettek a lány felkutatásában.

Kapcsolódók

Kimaradt?